Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç: Neden Avrupa Kupası'nı kaldırmayalım?”

Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç:  Neden Avrupa Kupası

Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, Eurocup'ta yarı finale yükselmemiz tarihi bir başarıdır. ULEB Avrupa Kupası'nda mücadele eden takımların birçoğuna göre bütçemiz küçük de olsa büyük bir yüreğimiz var. Bu kupada şu anda geldiğimiz nokta başarı

Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, “Eurocup’ta yarı finale yükselmemiz tarihi bir başarıdır. ULEB Avrupa Kupası’nda mücadele eden takımların birçoğuna göre bütçemiz küçük de olsa büyük bir yüreğimiz var. Bu kupada şu anda geldiğimiz nokta başarılı ama neden bu kupayı kaldırmayalım?” dedi. 1994 yılında kurulan kulüplerinin bu yıl öncelikle Avrupa’da başarıyı yakalamayı hedeflediğine dikkati çeken Kılıç, şunları söyledi:
“Bu sezon başında iki önemli hedefe kilitlendik. Bunların başında, Avrupa’da başarı sağlamak ve yeni bir tesis yapmak geliyordu. Şu ana kadar Eurocup’ta başarılı olduğumuz gibi Bandırmaya 5 bin kişilik yeni bir spor salonu yapılması için de önemli adım attık. Tabii ki, Eurocup’taki başarımızı, kupayı kaldırarak taçlandırmak istiyoruz. Ligde ise şu ana kadar istediğimiz sonuçları alamadık. Ancak bundan sonra ligde de play-off’a girerek, yine kupa için mücadele edeceğimize inanıyorum.”
Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, Eurocup’ta oynayacakları diğer maçlarda da Bandırmalı basketbol severlerin büyük desteğini beklediklerini sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı